Malia Rissa

Nå går Malia Rissa med i Nordens største faghandelskjede innen farge- og interiør. Dette som et resultat av at norske Vakre hjem går sammen med svenske Happy Homes og danner en felles, nordisk kjede.  

– Som en del av Happy Homes, får kundenes hos Malia Rissa flere fordeler. Dette vil i første rekke merkes gjennom et bredere vareutvalg og gode priser, forteller Randi og Ståle Frengen som er butikkeiere.

Nær 200 butikker

– Med Nordens største faghandelskjede, som nå omfatter nær 200 butikker, i Norge og Sverige, får vi bedre innkjøpsbetingelser, nye satsingsområder, enklere styringssystemer og økt konkurransekraft, samt muligheten til å drive netthandel. Alt i alt vil dette styrke faghandelen slik at kundene fortsatt kan komme til oss og få både gode råd og gode priser sier Randi og Ståle Frengen.

Den norske kjedelederen i Happy Homes Norge (tidligere ”Vakre hjem”), Kjetil Brandmo, forteller at fusjonen av de to kjedene ble et naturlig valg.

-Vi hadde nesten det samme vareutvalget og den samme filosofien i bunn for driften. Vi tror på sterke, lokale faghandelsbutikker som kan gi kundene skikkelige råd og riktige produkter. Sammen blir vi nå Nordens største, og det vil gi våre medlemsbutikker økt konkurransekraft på begge sider av kjølen.

Velkommen til nye Happy Homes Rissa:

 

inngang malia rissa

malia rissa butikk 1

malia rissa butikk 2

malia rissa butikk 3

Kategorier: Blogg