SkjermbildeRissa Næringsforum inviterer sine medlemsbedrifter til et inspirerende foredrag med Ane Haugen Wexelsen.

Vi går siste del av året i møte, men det er også den viktigste delen av året for mange av oss som driver virksomhet.  Vi trenger påfyll av motivasjon innimellom, og det er jeg ganske sikker på at vi får hentet her!

Dato: 29.10.2015 Kl: 19:00 Sted: Rissa Kraftlag SA

Foredraget har en verdi på kr 490,- pr.person som dekkes av Rissa Næringsforum.
Det er også mulig for bedrifter som ikke er medlem å bli med, bedriften faktureres da i etterkant av møtet.

Bakkekontakten Ane Haugen Wexelsen

Foredraget: Terskelen, skapet og streken!

Etablererens store spørsmål er ofte: Hvordan forsere en terskel? Hvordan få ideen ut av skapet? Kan drømmen realiseres uten å gå over streken? Det er underlig hvordan små bagateller kan utgjøre den store forskjellen.

Bakkekontakten Ane tror at dersom en vil oppnå nye resultater, må en finne nye innsatsfaktorer. Hvis oppmuntring, kreativitet og en liten smule mot er innsatsfaktorer, når man kanskje mye lenger enn en først trodde!

«Det er den som farer vill som finner nye veier», sa en venn til meg en gang. Sitatets opphavsmann er vel Nils Kjær (1870-1924). Ikke vet jeg hva han la i disse orda, men for meg betyr det: om en skulle ta noen utradisjonelle veivalg kan det bære rett ut i moroa! Slik som det gjorde med disse luene ingen ville ha…

Et kreativt spark bak fra LIVSVERKENE sendte Ane og luene mine i bane rundt sola, og nå kommer det spørsmål etter SOSIALE ANTENNER fra både inn- og utland!

SOSIALE ANTENNER leveres med brukerveiledning, kundesupport og døgnkontinuerlig påkobling på det sosiale nettet.