Stig Frøseth spania doublegrabFreestyle motocross er en sport hvor utøverene kombinerer store hopp med forskjellige akrobatiske manøvre. Utøveren  bedømmes utfra hoppets utførelse og vanskelighetsgrad. Til Rissamartnan kommer vi med ett adrenalinfyllt oppvisningsshow hvor publikum vil få oppleve alt fra triks hvor utøveren står på hendene på sykkelsetet til saltoer med motorsykkelen. Dette er ett show som vil både forbløffe, imponere og være spennende uansett aldersgruppe.

Vi har med oss en helt ny mobil landingsrampe i stål som er over 4 meter høy og 12 meter lang. Dette er skandinavias, og en av europas største mobile hoppramper. Publikum vil derfor få servert svev som er over 20 meter lange og opp mot 10 meter over bakken!

På sykkelen blir det Trønderen Stig Aron Frøseth, 28 og Svenske Victor Marcusson, 22. Begge helt i toppen av skandinavias fremste utøvere.

mortendahleBak showet står Fosen Motorklubb og Ildsjel bak showet er Morten Dahle. Han har lagt ned mye tid på å få til dette både med finansiering og bygging av den nye landingsrampen. Morten er også aktiv forkjemper for å få til baneanlegg for motocross i Rissa, der klubben gjør en meget god jobb. Motorklubben vil ha stand under martnan med utstilling av utstyr og info rundt klubbens engasjement for banen og andre aktiviteter.

Show 11:30 og 12:30 på martnan!

Kategorier: ForsideMartnanpost